[CB-2239] Cubasis to Garageband - no sound

Locked
ill murray
New Member
Posts: 4
Joined: Mon Mar 30, 2015 12:35 pm
Contact:

[CB-2239] Cubasis to Garageband - no sound

Post by ill murray » Mon Mar 30, 2015 12:55 pm

Hi.I'm trying to record guitars to garageband through it's inter app function,you know ,starting sound from cubasis as inter app audio to garage band.and trere is no sound!in cubasis for example i attach ampkit or amplitube as effect to audio track 1 but there is no sound after recording to gb...if i use cubasis as input in audiobus and gb as output then the sounding become as in bathroom effect or smth with a lot of feedback using earphones...PLEASE HELP TO SOLVE THIS :cry:

User avatar
Ricardo Garcia
Member
Posts: 423
Joined: Sun Jun 08, 2014 10:30 am
Contact:

Re: Cubasis to Garageband - no sound

Post by Ricardo Garcia » Mon Mar 30, 2015 1:50 pm

Hi,

in order to understand your problem better, can you provide us with more details about your setup like iPad version, iOS, audio device etc.?

Thanks!
RG
Ricardo Garcia, Steinberg Apps Support
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!

ill murray
New Member
Posts: 4
Joined: Mon Mar 30, 2015 12:35 pm
Contact:

Re: Cubasis to Garageband - no sound

Post by ill murray » Tue Mar 31, 2015 7:01 am

ok.first i launch garageband on my ipad air 64 running on latest to this day ios .then in gb i choose cubasis via inter app audio function of garage b.like the other apps like ampkit, bebot, amplitube, nanologue ect...then i LAUNCH cubasis and in it i launch the guitars.then go back to gb and start to record bit there is no sound data comes from cubasis to gb record but the sound plays as i record.but not recorded.sorry for my language i am Russian

ill murray
New Member
Posts: 4
Joined: Mon Mar 30, 2015 12:35 pm
Contact:

Re: Cubasis to Garageband - no sound

Post by ill murray » Tue Mar 31, 2015 7:05 am

guitars connected to ipad via irig 1 as before.

User avatar
LSlowak
Steinberg Employee
Posts: 2831
Joined: Thu Aug 08, 2013 12:36 pm
Contact:

Re: Cubasis to Garageband - no sound

Post by LSlowak » Tue Mar 31, 2015 12:22 pm

Hi Ill,

The issue is reproducible and has been added to our bugbase.

Thanks
Lars
Lars Slowak - Project Management & Team lead Cubasis
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

ill murray
New Member
Posts: 4
Joined: Mon Mar 30, 2015 12:35 pm
Contact:

Re: [CB-2239] Cubasis to Garageband - no sound

Post by ill murray » Tue Mar 31, 2015 1:48 pm

thanks a lot and i'll wait for solution and maybe some update

Locked

Return to “Cubasis”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests