WavesTune: A Serious Error

All topics on WaveLab 8 and WaveLab Elements 8
Post Reply
Filthy Cherry
New Member
Posts: 6
Joined: Sun Sep 16, 2012 1:07 am
Contact:

WavesTune: A Serious Error

Post by Filthy Cherry » Sat Nov 23, 2013 3:32 am

After the installation I selected it from the menu and this message is all I get:

"A serious error has occurred inside the plug-in ‘WavesTune Stereo’.
WaveLab could control it, but it would be best to save your work and restart WaveLab."


So what's one to do?

Cheers and thanks

S-EH
Member
Posts: 356
Joined: Sat Dec 18, 2010 12:47 pm
Contact:

Re: WavesTune: A Serious Error

Post by S-EH » Sat Nov 23, 2013 12:33 pm

Hi,

What version of plugin ?
OS ?
WL version ?

regards S-EH
RME Fireface 800, WaveLab, Cubase...

Filthy Cherry
New Member
Posts: 6
Joined: Sun Sep 16, 2012 1:07 am
Contact:

Re: WavesTune: A Serious Error

Post by Filthy Cherry » Sun Nov 24, 2013 4:34 am

Just downloaded the Wavestune. Can't run it to see the exact version.
MAC 10.8.5
Latest WL 8.x

markino
Member
Posts: 265
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:47 pm
Contact:

Re: WavesTune: A Serious Error

Post by markino » Sun Nov 24, 2013 7:19 am

Hello, I think the problem is Tune uses Rewire, see picture.
Attachments
tune.png
(297.14 KiB) Not downloaded yet
Marco

Filthy Cherry
New Member
Posts: 6
Joined: Sun Sep 16, 2012 1:07 am
Contact:

Re: WavesTune: A Serious Error

Post by Filthy Cherry » Tue Nov 26, 2013 9:02 pm

Hi again and thanks for the replies.

From the manual:
"Tune operates in perfect sync with the host timeline. It even takes charge of transport functions and region playback in host applications using ReWire technology by Propellerhead Software."

and;
Please note!
• When using ProTools, a Waves ReWire plug-in must be inserted in order to work
in sync with the host transport and timeline.


manual is here:
http://www.waves.com/1lib/pdf/plugins/tune.pdf

It says nothing about Cubase, wavelab, for a ReWire plug-in.

Is there an error file that WL generates somewhere for more detailed info?

Filthy Cherry
New Member
Posts: 6
Joined: Sun Sep 16, 2012 1:07 am
Contact:

Re: WavesTune: A Serious Error

Post by Filthy Cherry » Tue Nov 26, 2013 9:07 pm

Ok so at the Wavestune website from Waves it doesn't list Wavelab as a supported host.

That, I suppose, answers my question.

Post Reply

Return to “WaveLab 8 | WaveLab Elements 8”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests