POLL: Are you using 7.03?

For users of legacy Steinberg Cubase software

I installed 7.03 and

I'm using it.
138
75%
then I reverted back to 7.02.
10
5%
then I reverted back to C6 / C5 / C4.
31
17%
then I stopped using Cubase.
5
3%
 
Total votes: 184

User avatar
Subpantelis
Junior Member
Posts: 112
Joined: Thu Dec 16, 2010 12:15 pm
Contact:

POLL: Are you using 7.03?

Post by Subpantelis »

Since 7.03 seems to have a couple of issues that 7.02 had not (and vice-versa), it would be interesting to know which version is more popular, currently.
Intel Core i7-3770 3.4 GHz ¦ 16 GB DDR3 ¦ 128 GB SSD ¦ 2 TB SATA 7200 rpm ¦ NVidia GeForce GTX 680 ¦ Line 6 UX2
Windows 7 Home 64bit ¦ Cubase 7.0.6 64bit ¦ All plugins 64bit

JClosed
Member
Posts: 212
Joined: Fri Feb 11, 2011 7:24 pm
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by JClosed »

Well - 7.0.3 has some issues, but I am not "bitten" by them. I still have 6.5 installed, but have not used it for months now. I highly doubt I will ever go back to an older version than 7.0.

Sure - there are some niggles and I have to use some work-arounds. To be honest - I did expect there would be some flaws, because all new software has them. The people expecting absolute perfection are living in a dream world. This will never happen. There are simply to much variables (hardware, OS, underlying software, drivers etc.) to get something without any flaw.

There is, of course, room for improvement. I really hope some problems will be solved in 7.0.4. I must say however that 7.0.3 is usable (and stable) enough for me to keep using it.

User avatar
serenity
Member
Posts: 372
Joined: Thu Jan 06, 2011 10:35 pm
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by serenity »

Hi,

From couple of days I'v uninstalled 6.5.4 from hard drive and I'm using only 7.0.3. Form me its mostly usable but waiting for 7.0.4 update for few bug repairs.
Pawel

Windows 10 64 bit / Cubase 10 Pro 64 Bit / RME Fireface 400
www.studiomuzyczne.com

beanstalk40
Junior Member
Posts: 195
Joined: Tue Mar 05, 2013 6:43 am
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by beanstalk40 »

using it... loving it...

except video scoring... that is a major pain... what with video lag...cubase stalling... unable to import audio from video, etc.

praying for a quick video fix... then , it'll be the bees knees...
Machine 1 - WIN 10 x64, Cubase 10.5 Pro, Intel Core i7 4790k, Gigabyte GA-Z97M-D3H, 16GB RAM, EMU 1820M, Komplete 12 Ultimate

Machine 2 (laptop) - WIN 8.1 x64, Cubase 10.5 Pro, HP Envy J111TX, Core i7 4700MQ, 8GB RAM, Audient ID4, Komplete 12 Ultimate

Plasuma
Junior Member
Posts: 180
Joined: Wed Jan 18, 2012 8:17 am
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by Plasuma »

Too many "little" issues that add up for me to stay on the latest update. I built my latest template in 7, so I have to use it for now, but after a couple hours of routing sends, setting up group channels, and trying to even navigate the mixer, I'm just about to scrap the whole thing and start over in 6 instead.

I don't care what you think about software development, these issues should have been ironed out in beta. This is an embarrassment, and they rightly should compensate folks for having put up with it. That said, I'm keeping my copy of 7 in case 7.04 is some kind of miracle, but if it isn't, I will take them up on that refund offer.
Workstation Specifications
Box A: Intel 3770K, 32GB RAM, Win 7 Pro x64, Cubase 7.5.0, VEPro 5
Box B: Intel 4930K, 64GB RAM, Win 7 Pro x64, VEPro 5

dark blue man
Junior Member
Posts: 191
Joined: Sun Jan 23, 2011 7:43 pm
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by dark blue man »

The only issues I have with Cubase 7.03, since doing a fresh Windows 7 x64 install onto a new SSD followed by a complete new Cubase 7 install and then Cubase 7.03 update are:

1) Volume increase during real time export.

2) the occasional hang-on-close.


1) I have been assured will be fixed in the next update.

2) I have just learned to live with. I have found a method that improves this issue but has not totally eliminated it.

Other than that Cubase 7.03 works really well for me. That being said, there are probably some features of Cubase I do not use at this time, such as Video, large sample libraries and CPU hog VST instruments.
Cubase 7.x: Padshop pro: Dark planet: Zero Gravity: UAD-2 quad: UAD-2 Solo: PowerCore Compact - Access Virus: EMU 1820m: PC I7 266, 6 gig ram: AN1x: Mopho: Orbit V2: BassStation Rack: Proteus 2000: Electribe ER.

https://soundcloud.com/dark-blue-man

MERC476
Member
Posts: 241
Joined: Thu Jan 20, 2011 2:28 pm
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by MERC476 »

I've been using 7.03 with very little issues. I went back to work on a project in 6.5 the other day and yes, it is alot snappier than 7. However, now that im used to clicking on insert and just typing the first few letters of a plugin im looking for and bam...its right there, it was annoying going back to 6.5 and having to click on insert and have to look for the plug in. This is a huge time saver. Along with the Quick Link feature as well.

For me, the mixer doesn't bother me at all. I keep it on "Full Screen Monitor 1" and just use F3 to toggle back and forth from the work space to the mixer. Biggest annoyance for me right now in 7.03 is the inconsistency of routing multiple tracks to the same group. It works sometimes and sometimes it doesnt. Other small annoyance is how they changed where you click on the power button of a plugin and inactivating it, it bypasses it. Other than that, i'm happy with it. Initially the mixer takes getting used to but once you do, you will see the benefits of it.

That being said, 7.00 has been a nightmare getting to this point where im happy and i agree that is was unacceptable for them to drop a product like this to paying customers with so many bugs that seem to be so rediculous to have been overlooked. Very dissapointing.

Guest

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by Guest »

new machine ,clean install and it's running as smooth as a 1950's Austin A10 with one wheel but im still using it ;)

User avatar
Steve Helstrip
Member
Posts: 900
Joined: Fri Jan 14, 2011 1:23 pm
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by Steve Helstrip »

6.5 here
Hackintosh, 8700K / 4.8GHz, 16Gb, OSX10.14.4
MacBook Pro Retina (2015), i5, 8Gb, OSX10.14.4
Cubase Pro 10
Vienna Ensemble Pro 6
UAD-2 Octo, Focusrite Clarett Thunderbolt
Cubase user since 1989!

http://www.thethrillseekers.co.uk
http://www.twitter.com/stevehelstrip
http://www.facebook.com/thrillseekersofficial

pc-eater
Junior Member
Posts: 58
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:34 pm

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by pc-eater »

OS X 10.6.8 and Cubase 6.4

Greetings,
Peter
Mac Pro Quad-Core 2,8 OSX 10.11.5/ Cubase VST5 --> Cubase Pro 8.5.15.x.x / RME-HDSPe-Madi/ Soundcraft XD-328/ Genelec 8050

ulesto
Member
Posts: 283
Joined: Tue Jan 31, 2012 8:20 am
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by ulesto »

Back to 6.5 here too, but I agree, that plug-in search feature, among others, doesn't take long to miss. Hope those upgrade bucks will be justified soon with a more stable program.
Mac Pro, OSX 10.14.6, MR816CSX, Cubase Pro 10.5, Wavelab Pro 10, Halion 6, Halion Sonic, HSO, Waves, UAD...

D.B
New Member
Posts: 42
Joined: Fri Dec 07, 2012 12:25 am
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by D.B »

I dont believe that so many actually use .03...How can you live with the mixer resizing channels?
Thats why I dont use it, otherwise I probably could live with it.
x58 chipset
i7 processor
16gb RAM
windows 7

User avatar
cubic13
Member
Posts: 649
Joined: Wed Dec 15, 2010 8:46 pm
Location: near Serre-Ponçon lake, french Alps
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by cubic13 »

No, I don't : never felt the need to update my signature. I'm repeating myself like an old and overused LP, but still, among others :

- Too much resources used,
- Too much time loading any ptoject involving sample based VSTis,
- Too much features half-baked and useless (ASIO guard, RCE, Steiny hub...),
- Clunky mixer,
- And most of all : unacceptable UI/workflow regressions that alone prevent me from using it.

C7 (whatever the version) is a true disappointment. No more, no less...
DAW : AMD Ryzen 7 3700X | Asus Prime X470-Pro | 32 Gb DDR4-3200 | 2 x SSD (M.2 WD Black 500 Gb + Corsair Force 960 Gb) | Radeon RX550 (2 Gb) | Windows 10 Pro (64) | RME Fireface UCX + Behringer ADA8200
Soft & plug-ins : Cubase Pro 10.0.60 + 10.5.20 | VSTis : Emulator X3, Alchemy, Sylenth 1, Lounge Lizard, True Pianos, VB3, BFD2...
Gear : Studiologic VMK-188+ | Akai MPD32 | Akai ME30P MIDI Patchbay | Korg 05R-W | Roland D110 | Yamaha TX802 | Pre-MIDI stuff.

User avatar
DaDa
Member
Posts: 456
Joined: Thu Dec 16, 2010 3:22 am
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by DaDa »

Hmmm ... the current result ( 2/3rd using it ), could fuel my fear that Steinberg's
user base keeps shifting away from the 'pro-market'
:?
( I would really like to know, who of those 45+ 7.0.3 users, make a living with the product. )

Thus, I really hope, Steinberg had advised all their testers and employees,
to come here and vote for 7.0.3.
( Which was a common task at Waves, while I worked as one of their testers )

Whatever ...
it shows, how Steinberg can survive, with such flaky releases
:|

Jan
Intel Z87 | i5 4670K @ 4x 4,2gHz | 16gb RAM | 6850 silent | 37", 2x 24", 22" LCDs|
System SSD | 7tb Data HDs
RME RayDat | Focusrite Scarlett 18i8 | Steinberg UR 824
Win7 SP1 64bit | Cubase 8.5.20 64bit | Samplitude X3 64bit
Sony VAIO | Intel 2x 2,4 gHz | Win 7 SP1 64bit | Cubase 6.5.5
Steinberg user since Commodore

User avatar
jose7822
Member
Posts: 929
Joined: Sat Sep 24, 2011 3:38 am
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by jose7822 »

It's not a significant source of income for me, but I do use Cubase everyday. I make my living as a musician, and that's my primary income. With that out of the way, I feel Cubase 7 is pretty stable and have been able to complete full projects with it (most recent one involved composing 8 new pieces and 2 remixes of previous pieces for an independent short movie). It's not perfect, of course. But I personally wouldn't call it unusable either.

Having said that, I feel Cubase 6 was closer to perfection than Cubase 7 is as of version 7.03. However, I do like some of the features introduced in version 7, like those mentioned earlier (the plugin search function and the quick group feature) as well as the Chord track and the new metering options. Those things have kept me using Cubase 7, but also I don't experience many of the bugs mentioned in other threads either. The only one I do get a bit disappointed with is the channel resizing bug, which I don't understand. How could this have slipped through beta testing? It's a bit embarrassing, to say the least. I rather wait a little longer and have something that works solidly, than get frequent (but lousy) updates. I don't know what happened since version 6, but the quality control is not the same. Updates where pretty solid back then.
GIGABYTE X99 Designare EX | Intel Core i7 6800K (OC'ed to 4.2 GHz) | 64GB of Corsair Dominator Platinum (3333 MHz) | EVGA GTX 1070 FTW | Corsair H115i Water Cooler | Be Quiet! Dark Power Pro 1200 Watt PSU | Windows 10 Pro | Cubase Pro 10.0.40 64 bit | Studio One v4.5.3 | Dorico 3 | Lynx Aurora (n) 8TB | UAD 2 Octo | UAD 2 Quad

User avatar
papi61
Member
Posts: 520
Joined: Mon Mar 05, 2012 9:56 pm

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by papi61 »

I can live with the minor graphic bugs of the mixer when a file re-opens, especially considering they only happen on mixer 1. Mixer 2 seems to work flawlessly.

Vari-audio is still broken and that's way more serious. But since I purchased Melodyne, I'm not using it anymore, so to me it's now a moot point.

For the rest, 7.0.3 seems to work pretty well and I haven't experienced any crashes.
Desktop: i7 3770k, 32 GB RAM, nVidia GTX770 + GT640-DCSL fanless, 3 monitors (30" 2560x1600 + 2x 27" 1920x1080), 256 GB SSD (OS), 2 TB SATA III (audio), 3 TB SATA III (sample libraries), 3x 3 TB USB 3.0 (backup/archives), RME UFX, Win 8.1 Pro x64, Cubase 7.5, Sonar X3, Vienna Ensemble Pro 5.

Slaves: 2x i7 2700k, 16 GB RAM, 256 GB SSD, 3 TB SATA III, Win 8.1 Pro x64, Vienna Ensemble Pro 5.

Laptop: 17" HP EliteBook 8770w (i7 3820QM 2.7 Ghz/3.7 Ghz max OC, 16 GB RAM, 256 GB SSD, 1 TB SATA III), RME Babyface, Win 7 Pro x64, Vienna Ensemble Pro 5, Cubase 7.5, Sonar X3.

User avatar
Makumbaria
Member
Posts: 755
Joined: Fri Mar 09, 2012 6:41 am
Location: Brazil
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by Makumbaria »

I voted 7.0.3 but I am actually using both 6.5.4 and 7.0.3.
Cubase Pro 10.5.20 / Wavelab el 10.0.30 / Cubasis 2.8 / CMC-TP/CH/AI/QC/PD / Cubase IC Pro 1.2.2
Windows 10 Pro 64 bits/ i7 3630QM / 2.4Ghz / 16 GB & i7 950 / 3.06Ghz / 8GB RAM / Focusrite Scarlett 18i8
Dorico 3.1.10 / Halion 6.2.10 / Halion Sonic 3.2.10 / Padshop Pro 1.2.10 / HSO 1.0 / The Grand 3.2.0/

Ivory II Italian Grand / Ravenscroft 275 / Vienna imperial piano / Alicia Keys Piano / Addictive drums 2 & Keys / Ezdrummer 2 / Abbey Road Modern Drums / GPO 5 / VSL / Vienna Mir pro 24 /Bias amp & FX 1 & 2/ Amplitube 3 & 4 / Kuassa Creme & One / TH2 & 3 / Mercuriall Spark & Reaxis / Nugen Audio / Slate Digital / Wave Arts / Waves V9 & V10 / Softube / Toneboosters / NI / Neural DSP Darkglass ultra / PSP audioware / Markstudio 2 /

Puma0382
Senior Member
Posts: 2065
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:11 pm
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by Puma0382 »

Makumbaria wrote:I voted 7.0.3 but I am actually using both 6.5.4 and 7.0.3.
Ha..! Me too... older/existing projects on C6.5; new stuff on C7
System 1:- Win10 64bit, Gigabyte H81M m/board, Intel i7 4790 3.6Ghz, 16Gb RAM, NVIDIA GTX 750 Ti, 2 x 22" HD monitors; Steinberg UR44; Cubase Pro v10.5.20 (and C11 testing), WaveLab Pro v10.0.40, Studio One v4.6.1, Dorico Elements v3.5.10, Addictive Drums 2, Komplete 12, StylusRMX

System 2:- Win10 32bit, Q6600 2.4 Ghz, 4Gb RAM, NVIDIA GeForce 8400 GS, Delta 1010LT; Cubase Pro v8.0.40, WaveLab Pro v9.1.0, Komplete10, StylusRMX

User avatar
cubic13
Member
Posts: 649
Joined: Wed Dec 15, 2010 8:46 pm
Location: near Serre-Ponçon lake, french Alps
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by cubic13 »

jose7822 wrote:It's not a significant source of income for me, but I do use Cubase everyday. I make my living as a musician, and that's my primary income. With that out of the way, I feel Cubase 7 is pretty stable and have been able to complete full projects with it (most recent one involved composing 8 new pieces and 2 remixes of previous pieces for an independent short movie). It's not perfect, of course. But I personally wouldn't call it unusable either.

Having said that, I feel Cubase 6 was closer to perfection than Cubase 7 is as of version 7.03. However, I do like some of the features introduced in version 7, like those mentioned earlier (the plugin search function and the quick group feature) as well as the Chord track and the new metering options. Those things have kept me using Cubase 7, but also I don't experience many of the bugs mentioned in other threads either. The only one I do get a bit disappointed with is the channel resizing bug, which I don't understand. How could this have slipped through beta testing? It's a bit embarrassing, to say the least. I rather wait a little longer and have something that works solidly, than get frequent (but lousy) updates. I don't know what happened since version 6, but the quality control is not the same. Updates where pretty solid back then.
An interesting and balanced point of view. So, I am going to try to be as honest as you are despite the rage which has taken me after seeing all the regressions made in the UI/workflow department since C7 release.

I can indeed confirm that C7 is stable, even remarkably so since the beginning, as the only crashes that I experienced with it occured while tweaking the Remote Control Editor with 7.0.1. I am also interested by the chord tracks new feature, seeing the potential of it even as an educational tool. Seems to me that it sometimes behaves strangely, but well, I only scratched the surface of it, more worrying about other things.

BUT, first, I remember that when I launched C7 the first time after its installation, suddenly the Steiny hub went on the way and I first had to deactivate it. This somehow prooves DaDa's previous statement : how on earth could such a thing be activated by default as it is intended to be installed on a professional DAW, on which using Internet on the background is everything but recommended ? After this, I immediatly saw that it was taking ages to load a template often used without too much delay with 6.5...

Then, I just stayed aghast while seeing one UI regression after the other : the disappearing of the Preferences 'Appearance / Work area' page (no more settings of the grid display and intensity/brightness ones) and the 'General' one reduced to its minimal state (no more settings of the buttons views and color tones). I also saw the horrible white mask on the project cursor, which alone makes C7 close to unusable for me and my ageing eyes, the anormal behavior of the R/W buttons of the FX/Group tracks when narrowing them, the flashy white background of the overview line, the unnecessary changes in the track 'Edit' window, and so on... Made researches for hours, exploring all the new preferences settings in a vain attempt to get what was existing and perfectly working previously.

I then explored the RCE, which was the new feature that decided me to upgrade : it appeared useless for me as I don't have one of the remote items appearing in the restricted list in it. The worst thing is that I cannot use it with my two Generic Remote devices already defined. I also experienced with it 3 crashes and finally, Sming, one of the Steinberg employee, honestly acknowledged that the RCE was not yet as it was advertised and also admitted the crash bug. I gave up, since...

After all this, I also tested the ASIO guard, hoping that it would more or less reduce the significative added resources used : to no avail...

Disappointed, I tried the MixConsole only to note how clumsy it is, with the notorious removal of the vmx support... It has been re-added since, but still : what on earth are they thinking when removing such features ? And after three updates, the problems are still there. What I was hoping for was an extended C6 like mixer that would have allowed us to see inserts and sends at the same glance : nothing more, actually...

So, enough is enough : I am here left with a useless C7.0.3 which I not even bothered to relaunch since I installed it and quickly noted that all the regressions are here to stay. What more to say, excepting that I enjoy more and more using again 5.1.1 for its responsiveness and UI features (transparent events, no oversized info line...) ?
DAW : AMD Ryzen 7 3700X | Asus Prime X470-Pro | 32 Gb DDR4-3200 | 2 x SSD (M.2 WD Black 500 Gb + Corsair Force 960 Gb) | Radeon RX550 (2 Gb) | Windows 10 Pro (64) | RME Fireface UCX + Behringer ADA8200
Soft & plug-ins : Cubase Pro 10.0.60 + 10.5.20 | VSTis : Emulator X3, Alchemy, Sylenth 1, Lounge Lizard, True Pianos, VB3, BFD2...
Gear : Studiologic VMK-188+ | Akai MPD32 | Akai ME30P MIDI Patchbay | Korg 05R-W | Roland D110 | Yamaha TX802 | Pre-MIDI stuff.

Guest

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by Guest »

D.B wrote:I dont believe that so many actually use .03...How can you live with the mixer resizing channels?
Thats why I dont use it, otherwise I probably could live with it.
+1

JClosed
Member
Posts: 212
Joined: Fri Feb 11, 2011 7:24 pm
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by JClosed »

@ D.B. Well - I do use 7.0.3. I simply use a work-around for the mixer resizing problem.

For older projects where at loading in the mixer is completely "out of range" (too tall, parts not showing) I simply activate/de-actvate the control room/meter strip, and everything re-sizes to normal proportions. Note - I only have to do that once, and only with some older projects. After saving the (now updated) project as C7 project, I can load the project without any problem.

For the problem with widening/narrowing strips every time the mixer window is opened (using F3) I also use a work-around. I just do not use the maximized window, but drag the top-left of the window to the top-left of the screen, and the bottom-right of the window to the right and the desired height. After that I just only use F3 to close/open the window and all strip- resizing is gone.

I admit I do not use multipe monitors (just one big one) , so I cannot say anything about that. And for your information: I use Windows 7 on a i3-540, 8Gb and a 8400GS video card, and everything is working smooth enough for my purposes. For me those work-arounds do their job (although it would be better if you should not have to use them of course).

So - as you can see, not everybody has that big hurdles to overcome. Oh - and I admit I do not use Cubase 7 very intensely, because it is only used for my, and several of my friends, projects. I do use it about 2 to 6 hours on a daily base, but I am glad I do not (longer) work under heavy time pressure.

I guess there are more people like me, so it is not too far-fetched to say that the number of 7.0.3 users presented here is not that strange.

User avatar
Subpantelis
Junior Member
Posts: 112
Joined: Thu Dec 16, 2010 12:15 pm
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by Subpantelis »

D.B wrote:I dont believe that so many actually use .03...How can you live with the mixer resizing channels?
Thats why I dont use it, otherwise I probably could live with it.
This is exactly the reason why I went back to 7.02. Everything else would be manageable, but this bug was keeping me from working.
Intel Core i7-3770 3.4 GHz ¦ 16 GB DDR3 ¦ 128 GB SSD ¦ 2 TB SATA 7200 rpm ¦ NVidia GeForce GTX 680 ¦ Line 6 UX2
Windows 7 Home 64bit ¦ Cubase 7.0.6 64bit ¦ All plugins 64bit

Mr M
Member
Posts: 659
Joined: Wed Dec 29, 2010 11:07 pm

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by Mr M »

Subpantelis wrote:
D.B wrote:I dont believe that so many actually use .03...How can you live with the mixer resizing channels?
Thats why I dont use it, otherwise I probably could live with it.
This is exactly the reason why I went back to 7.02. Everything else would be manageable, but this bug was keeping me from working.
I use 7.03 and would never go back. The mixer issuer must not be the same for everyone. I tested one day after all
The chatter. I hit F3 five time before I noticed anything and even then the resizing was barely noticeable . This is hardly a show stopper for me and my customers sit right behind me. Be clear that I'm saying its different for different users and I no intention of defending the mixer to those who are upset
i7-3930k @3.20Ghz 16gb Win7 64x Cubase 7 Komplete8 Maschine Axon50 and 11 hardware synths

User avatar
Bane
Senior Member
Posts: 1728
Joined: Sun Jul 10, 2011 2:57 am
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by Bane »

Haven't noticed the mixer channel resize bug yet, it's such an easy fix that it's not a major problem in my case. 7.0.2 and 7.0.3 were both major improvements, with far fewer crashes and mixer bugs. Before 7.0.2, I was having to launch v5 a few times cause v7 was unbearably jittery and crash happy, but all in all the current version is perfectly usable and as stable as can be expected being that it was just released a few months ago.

Can't wait to see what the next update has in store.
Asus R500A-RS52, Windows 8, 2.6gHz i5 -3230M, 6GB RAM,

Cubase Artist 7.0.6, Wavelab Elements 7, Focusrite Scarlett 8i6, The Grand 3, Melodyne Essential, Superior Drummer, EZDrummer and Pop! EZX, Samson CO1, Yamaha P-35, Mackie MR5mk2 monitors, and more....

My tunes on: Soundcloud

User avatar
marQs
Senior Member
Posts: 2289
Joined: Fri Dec 17, 2010 12:34 am
Contact:

Re: POLL: Are you using 7.03?

Post by marQs »

Still 6.5.4 for client's projects.

Have explored 7.03 as well for my own stuff and slowly start to like some of the new features - while missing some that are gone but hopefully re-implemented soon (... please!). The greatest pain = anything that makes 7 slower than 6, clicking orgies to get simple stuff done etc. Some bugs are annyoing of course.

Mixer resizing is no problem here. I simply don't close it, it's right there on my second monitor.
Cubase 10.5 | WL 10 | Fireface UFX | UAD2 Octo (2x)/Quad PCI-e | Win10 Pro 64 | i7-7820 x | Asus Prime X299-A
http://www.secretsource.de
Authentic Drums - Sample Pack for Slate Trigger: https://www.authentic-audio.de/drum-sa ... e-trigger/

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests