Quick control (chord pad) question?

All topics on HALion 4, HALion 5 and Steinberg's VST workstations HALion Sonic 1 and HALion Sonic 2
Post Reply
harris
New Member
Posts: 1
Joined: Thu Nov 17, 2011 10:46 am
Contact:

Quick control (chord pad) question?

Post by harris »

Hi,

I am just starting out with halion 4 and cant seem to figure out the answer to what could be a simple question?

I love the quick control pads used to trigger chords in some of the halion 4 patches but cant work out how to record the midi data back into cubase 5.5. When i trigger the chords using the quick control pads the corresponding notes are held on the halion 4 keyboard and the audio is routed through the halion 4 master output in cubase. So i could record the chords in as audio.

But, what i really want to do is record the midi part for each chord in the corresponding midi channel in cubase. i.e. trigger the quick control in halion and have the midi notes appear in cubase.

Is this possible?

beerbong
Member
Posts: 853
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:06 pm
Contact:

Re: Quick control (chord pad) question?

Post by beerbong »

I was expecting some right-click commands but there isn't any.
BB - Intel Quad/RME/Nvidia Video, RME Raydat, Win10 Home
Cubase 8.5 64 bit / Cubase 9.5 / Wavelab Elements / Halion 6 / Padshop Pro

Tippe66
New Member
Posts: 3
Joined: Mon Jan 23, 2012 12:13 am
Contact:

Re: Quick control (chord pad) question?

Post by Tippe66 »

Greetings from sweden, all of you here!
I am waiting for the answer too..:-)

Brian Little
New Member
Posts: 2
Joined: Thu Dec 20, 2012 10:29 pm
Contact:

Re: Quick control (chord pad) question?

Post by Brian Little »

Yea! I was wondering if Halion has any MIDI output capability too. How do we contact tech support?

Post Reply

Return to “Halion 5 | Halion 4 | Halion Sonic | Halion Sonic 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest