Problem on bar repeat regions

Discussions about our next-generation scoring application, Dorico.
Post Reply
B3 Johnson
New Member
Posts: 2
Joined: Wed Dec 12, 2018 4:18 am
Contact:

Problem on bar repeat regions

Post by B3 Johnson »

I am a Jazz player so i always set Fixed number of bar per system to 4.
But when i use bar repeat regions, they count the 2 bar repeats as 1 bar which make finally 5 bars on that line.
The attachment wrong.jpg is no longer available
Here is what i usually get....

I know i can use system break, but that uncomfortable to do on every instrument every time.
Is that a way can set?

wrong.jpg
(38.93 KiB) Not downloaded yet
In the vide https://www.youtube.com/watch?v=tYtFNLBFQd8 i saw it can work as what i want in Dorico1.
Can you teach me how to do it on Dorico 2??

Thank you very much!

User avatar
Daniel at Steinberg
Moderator
Posts: 19023
Joined: Mon Nov 12, 2012 10:35 am
Contact:

Re: Problem on bar repeat regions

Post by Daniel at Steinberg »

Welcome to the forum, B3 Johnson. I'm afraid this is a bug, which we're in the process of fixing. You can expect an improvement in a future update.

B3 Johnson
New Member
Posts: 2
Joined: Wed Dec 12, 2018 4:18 am
Contact:

Re: Problem on bar repeat regions

Post by B3 Johnson »

Thank you so much!

User avatar
Daniel at Steinberg
Moderator
Posts: 19023
Joined: Mon Nov 12, 2012 10:35 am
Contact:

Re: Problem on bar repeat regions

Post by Daniel at Steinberg »

This bug will be fixed in the next release, which is coming soon.

Post Reply

Return to “Dorico”

Who is online

Users browsing this forum: no accidents, sjanssens and 7 guests