64-bit rewire?

For users of legacy Steinberg Cubase software
Post Reply
FoulPlay
New Member
Posts: 5
Joined: Sun Oct 23, 2011 10:53 pm
Contact:

64-bit rewire?

Post by FoulPlay » Sun Oct 23, 2011 10:57 pm

Any more news as to when or if Cubase 6, or any other version, will support rewire in 64-bit mode? Propellerhead have made the effort with Reason 6 and its annoying that i have to run both in 32-bit mode. I really do need the extra ram usage in both programs that 64-bit can do.

At least tell me its in the works, or in the next update.

Thanks.

User avatar
marcblack30
New Member
Posts: 22
Joined: Sun Apr 17, 2011 12:04 am
Contact:

Re: 64-bit rewire?

Post by marcblack30 » Mon Oct 24, 2011 4:38 am

Yes, please tell us it's in the works! I'm really baffled at why it's not already :roll:
--Marc

User avatar
jaslan
Grand Senior Member
Posts: 3320
Joined: Fri Jan 21, 2011 11:42 pm
Contact:

Re: 64-bit rewire?

Post by jaslan » Mon Oct 24, 2011 4:51 am

Cubase Pro 10. Core-i7 7700HQ, 16GB RAM, Windows 10. UR44. M-Audio Axiom Pro 61. Fishman TriplePlay. Komplete 11 Ultimate. Jamstix 4. Absolute VST3. 418 Carrier Landings.
SoundCloud

User avatar
marcblack30
New Member
Posts: 22
Joined: Sun Apr 17, 2011 12:04 am
Contact:

Re: 64-bit rewire?

Post by marcblack30 » Tue Oct 25, 2011 3:50 am

Thanks, I missed that thread somehow.
--Marc

FoulPlay
New Member
Posts: 5
Joined: Sun Oct 23, 2011 10:53 pm
Contact:

Re: 64-bit rewire?

Post by FoulPlay » Sun Nov 27, 2011 11:09 pm

Seems you haven't added 64-bit rewiring like you said you were in the next update. Disappointment by Steinberg, again. Comon, sort it out guys.

User avatar
vic_france
Grand Senior Member
Posts: 3330
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:16 pm
Contact:

Re: 64-bit rewire?

Post by vic_france » Sun Nov 27, 2011 11:54 pm

FoulPlay wrote:Seems you haven't added 64-bit rewiring like you said you were in the next update.
Re-read the statement. It said 64-bit Rewire support in a future update.. it did not say 64-bit support in the next update. ;) )
Mac Pro Quad-Core (2009) 2.66 GHz | 16GB RAM | MOTU PCI-424/2408mk3|MOTU Midi Timepiece AV | Mac OS X 10.9.5 | Cubase 9.5.0| Logic Pro X 10.2.2| ProTools 11.3.1| Ableton Live 9.7.5| Reaper 562 | Studio One Pro 3.5.1

FoulPlay
New Member
Posts: 5
Joined: Sun Oct 23, 2011 10:53 pm
Contact:

Re: 64-bit rewire?

Post by FoulPlay » Thu Feb 23, 2012 1:14 am

Any more updates on this?

fizbin
Member
Posts: 411
Joined: Sat Nov 19, 2011 1:41 am
Contact:

Re: 64-bit rewire?

Post by fizbin » Thu Feb 23, 2012 2:51 am

To summarize what I've read on this forum, they've reiterated that it is in the works, and they hope to have it to us by (end of?) April 2012, the date being a bit of a rumor perhaps, but they have committed to delivering it in Cubase 6.
Cubase 9.5 / Windows 10 / Focusrite Scarlett 2i2 / 20i18 + OctoPre variously

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests