lanes fixed

For users of legacy Steinberg Cubase software
Post Reply
bbj
New Member
Posts: 6
Joined: Tue Jul 05, 2011 7:56 pm

lanes fixed

Post by bbj »

Hi does anybody know if you get the( lanes fixed ) function with artist 6 Iv'e just installed it and it dosen't mseem to have it. Thanks bbj. :?
bbj

Keith99
Member
Posts: 412
Joined: Sun Jan 23, 2011 11:16 pm
Contact:

Re: lanes fixed

Post by Keith99 »

what lanes fixed function?

Guest

Re: lanes fixed

Post by Guest »

At the top of the track list is an arrow in a box. Click it and choose Setup to see if it's just hidden. If so, choose it to show. If not it's not a feature of your version. I looked at the comp chart, but it doesn't say yes or no.

bbj
New Member
Posts: 6
Joined: Tue Jul 05, 2011 7:56 pm

Re: lanes fixed

Post by bbj »

Hi Mashedmitten, Tried to locate arrow in box,clicked everything I could see ,found one set up window by right clicking the icon on the coloured part where you can name the project,but I couldn't see any options for lanes fixed. Many Thanks bbj.
bbj

Guest

Re: lanes fixed

Post by Guest »

In cubase 6, there is no more "lanes fixed" :(
They can no longer be set to "fixed" or "auto" like they were in C5 and earlier.
http://www.steinberg.net/forum/viewtopi ... =91&t=4689

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests