Official word from Steinberg on loopmash

Post Reply
Airyck
Junior Member
Posts: 105
Joined: Fri Oct 18, 2013 10:27 pm
Contact:

Official word from Steinberg on loopmash

Post by Airyck »

Since loopmash isn't on the app store anymore, it would be nice if someone from Steinberg could please let us know whats going on? To remove it and say nothing just leaves all your customers in the dark... communication is appreciated. :roll:

User avatar
crohde
Member
Posts: 764
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Contact:

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Post by crohde »

Hi Airyck,

We will put them online again when we have a iOS7 compatibility update.
Best regards,

Carlos Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

Airyck
Junior Member
Posts: 105
Joined: Fri Oct 18, 2013 10:27 pm
Contact:

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Post by Airyck »

crohde wrote:Hi Airyck,

We will put them online again when we have a iOS7 compatibility update.
I understand that position, thanks so much for the info, it's really appreciated! ;) :D :mrgreen:

User avatar
mr.roos
Senior Member
Posts: 1638
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:56 pm
Contact:

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Post by mr.roos »

Ah, like cool water poured upon a burning man, Steinberg. :) Five months late is still better than tossing the app that I purchased. Thanks Steinberg!

Meanwhile, I hope iOS8 is not in the immediate future. :evil:
Cubase 11 Pro from SX3, WaveLab Pro 10, Groove Agent 5, iC Pro remote app, Win10 64-bit (2004 update installed - latest OS build always), Intel i7 8700 Coffee Lake 6-Core 3.2GHz, 32G DDR4 3200, Gigabyte Z390 Designare MB, Radeon RX570 Graphics card, Mackie 1640i (FireWire via TI chipset PCI-E card), 1K iRig Pads, StudioLogic Numa Compact 2X 88-Key, and Roland FP-30.

kenneth60
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Jan 11, 2014 2:07 pm
Contact:

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Post by kenneth60 »

Hey, I just bought sequel 3. I loaded it up. I don't see it in my Cubase 7. How do I load it in where I can see it and use it like I see in the videos?

Airyck
Junior Member
Posts: 105
Joined: Fri Oct 18, 2013 10:27 pm
Contact:

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Post by Airyck »

kenneth60 wrote:Hey, I just bought sequel 3. I loaded it up. I don't see it in my Cubase 7. How do I load it in where I can see it and use it like I see in the videos?
Sounds like you are all kinds of confused here.
1) This is the loopmash iPad/iPhone version in this forum, not the one that comes with Cubase.
2) Sequel is a separate program from Cubase and loopmash. Not sure what you're trying to do here but Sequel doesn't load in Cubase and also Cubase 7 comes with loopmash (the non-iOS version) which is a VST instrument.
3) What videos? You are talking about 3 different products here. In all of these programs there is a "Manual", I suggest you try reading it, they are very useful and tell you how to use all of these programs in great detail. Also, take it easy, learn one thing at a time. If you don't know how to use what you've already bought, don't keep buying more stuff, stop and learn what you have. After that you can make an educated decision on what you actually should buy next. Good luck.

Cheers,
Airyck

User avatar
mr.roos
Senior Member
Posts: 1638
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:56 pm
Contact:

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Post by mr.roos »

OK, if Steinberg is serious about fixing LM then I think they better bust a move. I did pay $$ for this doorstop after all.
Cubase 11 Pro from SX3, WaveLab Pro 10, Groove Agent 5, iC Pro remote app, Win10 64-bit (2004 update installed - latest OS build always), Intel i7 8700 Coffee Lake 6-Core 3.2GHz, 32G DDR4 3200, Gigabyte Z390 Designare MB, Radeon RX570 Graphics card, Mackie 1640i (FireWire via TI chipset PCI-E card), 1K iRig Pads, StudioLogic Numa Compact 2X 88-Key, and Roland FP-30.

User avatar
mr.roos
Senior Member
Posts: 1638
Joined: Thu Apr 07, 2011 6:56 pm
Contact:

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Post by mr.roos »

R.I.P. LM the app. :cry:
Cubase 11 Pro from SX3, WaveLab Pro 10, Groove Agent 5, iC Pro remote app, Win10 64-bit (2004 update installed - latest OS build always), Intel i7 8700 Coffee Lake 6-Core 3.2GHz, 32G DDR4 3200, Gigabyte Z390 Designare MB, Radeon RX570 Graphics card, Mackie 1640i (FireWire via TI chipset PCI-E card), 1K iRig Pads, StudioLogic Numa Compact 2X 88-Key, and Roland FP-30.

User avatar
crohde
Member
Posts: 764
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Contact:

Re: Official word from Steinberg on loopmash

Post by crohde »

Hi,

The LoopMash updates are available now! Sorry to keep you waiting!
Best regards,

Carlos Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

Post Reply

Return to “LoopMash”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest