Groove Agent Factory Preset Removal On Startup?

All topics on Groove Agent
Post Reply
weekendwarrior
New Member
Posts: 2
Joined: Sun May 31, 2015 8:52 am
Contact:

Groove Agent Factory Preset Removal On Startup?

Post by weekendwarrior » Sun May 31, 2015 8:55 am

Hi Guys. I have done absolutely everything to remove the only remaining "Trial Expiration" annoyance whenever I launch Cubase Pro 8. I have used the terminal to remove packages and expired licences etc. I just simply CANNOT remove this message from Cubase 8 Pro whenever I launch the program...... Can somebody please help??? See attached Error.. Cheers......
Attachments
Screen Shot 2015-05-31 at 3.55.07 pm.png
Error
(49.13 KiB) Not downloaded yet

Lex_Lux
New Member
Posts: 14
Joined: Mon Jan 14, 2013 4:09 pm
Contact:

Re: Groove Agent Factory Preset Removal On Startup?

Post by Lex_Lux » Thu Jun 02, 2016 9:21 pm

I've had the same problem. After some experimentation, I found which two files to delete.

On a Mac, the path of the directory is:

"Your System Disc"/Library/Application Support/Steinberg/Content"

The file names are:

– FCP_SMT_138_Groove_Agent.vstsound
– FCP_SMT_144_GA_Presets.vstsound

DJKeithPorter
New Member
Posts: 23
Joined: Wed Jan 05, 2011 11:42 am
Contact:

Re: Groove Agent Factory Preset Removal On Startup?

Post by DJKeithPorter » Sat May 12, 2018 9:44 pm

This has been *quiz* me off for some years now.. I tried to remove it several times and it never works so, I just kept accepting it and clicked ok to continue opening the program.

Today I found this topic and followed the instructions and bingo..It worked!!
I only saw FCP_SMT_144_GA_Presets.vstsound in the "content/Vstsound" folder and I removed it and Cubase Pro 8 opens like normal..

Thanks You for this solution!!
MacPro (Early 2009) 3.32Ghz Quad-Core Intel Xeon, Motu 828 mkII, M-Audio Pro 88, Maschine Studio, Ableton 9 Suite, Logic ProX, Cubase Pro8, Reason 10, Komplete Ultimate 11, Waves, Arturia, Spectrasonics, Roland Clound, and lots of Refills and sample packs.

fuad61
New Member
Posts: 34
Joined: Fri Jun 01, 2012 5:51 am
Location: Los Angeles
Contact:

Re: Groove Agent Factory Preset Removal On Startup?

Post by fuad61 » Wed May 16, 2018 7:59 am

Where to find it in WIN? Any idea?

fuad61
New Member
Posts: 34
Joined: Fri Jun 01, 2012 5:51 am
Location: Los Angeles
Contact:

Re: Groove Agent Factory Preset Removal On Startup?

Post by fuad61 » Wed May 16, 2018 8:07 am

Never mind, found it, thanks. :)

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: asgwreckz and 3 guests