Automation points

All feature requests and suggestions for upcoming releases of Nuendo 10 can be posted here.
Post Reply
soundy
Junior Member
Posts: 50
Joined: Tue May 21, 2013 10:53 am
Contact:

Automation points

Post by soundy »

Anyone else feel like they'd like to be able to see automation points all the time, not just when mousing over the volume track?

basicX
Member
Posts: 207
Joined: Mon Aug 03, 2015 9:35 am
Contact:

Re: Automation points

Post by basicX »

+1
hell yeah!! please give me the dots back ;-)!

While automating, the dataline is so thin and not as visual as it used to be!
please give us some options to enable/disable the dots.

thx!
Studios: Nuendo 10.3, Cubase 10 Pro, PT 11.3.1
I/O: Full blown Focusrite RedNet Setup. 3xRed4pre, 2xRed x2p
Plugins from Sonnox, Waves, iZotope, UAD, Plugin Alliance Mega Pack, and so on...)

Windows 10 Pro x64
Main System from Digital Audio Networx
Intel i9 14core, Gigabyte, 64GB Ram, GF 1050ti, UAD Quad, 3 * Avid Artis Mix

Pro Audio Broadcast Post for german and international clients
www.media-atelier.tv

hoglibogli
New Member
Posts: 37
Joined: Thu Nov 17, 2011 2:52 pm
Contact:

Re: Automation points

Post by hoglibogli »

+1 , make it at least an option like with overlaps

JBF
Junior Member
Posts: 185
Joined: Sat Nov 28, 2015 12:26 am
Contact:

Re: Automation points

Post by JBF »

+1
Win8.1/64bit / Core i7-3930K 6*3,20 GHz /GA-X79-UP4/4*16 gb/NVidia GeForce GTX 1050 Ti Palit > Cubase 9.0.4 Pro

kamedin
New Member
Posts: 1
Joined: Sun Jun 23, 2019 5:16 pm
Contact:

Re: Automation points

Post by kamedin »

+10000. this is very, very awful. it's pretty much impossible to align automations visually without expanding tracks in height like crazy. i can't believe they stick to this after eight years. amazing.

Post Reply

Return to “Feature Requests and Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest