Buy C10 and use 9.5

Interested in Cubase Pro 10, Cubase Artist 10 or Cubase Elements 10? Having questions regarding the update or upgrade to the latest version? Please post here!
Post Reply
c.januario
New Member
Posts: 10
Joined: Fri Jan 06, 2012 10:20 pm
Location: Rome
Contact:

Buy C10 and use 9.5

Post by c.januario » Fri Nov 08, 2019 10:25 am

A friend of mine has an old mac and Cubase Pro 8.5 running on Mac OSX 10.9. He wants to upgrade to C10 but it won't run while the 9.5 trial is fine even if unsupported on that system.
So, the question is very simple: If he upgrades from 8.5 to 10 from the Steinberg Shop, can he use version 9.5?

Thanks for any help!

cj

Howl
Junior Member
Posts: 65
Joined: Fri Mar 09, 2018 9:29 am
Contact:

Re: Buy C10 and use 9.5

Post by Howl » Fri Nov 08, 2019 11:21 am

with a licence for cubase 10 you can run every available version, lower than 10. works for pro, me thinks also for artist and elements.
you can even install more versions...
Cubase Pro 10.5.10. Spectralayers Pro 6.0.30. Wavelab Pro 10.0.20. I7 6700K, 32 Gb, 3 x SSD, 1 x HD, 1060gtx 6gb. Windows 10 Pro 64 (1909). motu ultralite mk3 hybrid. Mackie Control Universal. Behringer BCR 2000 - FCB 1010. Novation Zero SL MKII + SL 49 MKII. Nektar Panorama P1. Maschine MK3 + Jam. Korg nanoPad. Roland MMP-2 pre-amp. rode NT1A. push 2 + ableton live 10 suite. NI komplete 11 ultimate. arturia v collection 6 & 12 effects & spark & pigments 2. IK multimedia t-racks 5 standard with 40 "processors". reaper 6.x. softube modular. voltage modular. unfiltered audio, glitchmachines, meldaproduction, waves (gold + 25 or so). etc. etc.

https://soundcloud.com/sada-exposada

c.januario
New Member
Posts: 10
Joined: Fri Jan 06, 2012 10:20 pm
Location: Rome
Contact:

Re: Buy C10 and use 9.5

Post by c.januario » Fri Nov 08, 2019 1:39 pm

Thank you for the answer. I surely can do that, right now I am able to run from v 5 onward (mac and high sierra). But I had all the upgrades in between. Did you go through the whole path of upgrading from older versions every year? Or do you (or any others) have directly activated a v10 from scratch and then installed a v9.5 and worked?
Thanks again! ;-)

cj

telecode
Junior Member
Posts: 152
Joined: Fri Mar 06, 2015 3:10 am
Location: Toronto, Canada
Contact:

Re: Buy C10 and use 9.5

Post by telecode » Fri Nov 08, 2019 2:10 pm

I am on high Sierra. I have 10 Pro but am running 9.5

I will most probably just stay on 9.5 until I upgrade my main desktop. Then I will upgrade to the license I have. By then , hoping that any (or as many issues and bugs there might be!) in 10 will be patched.
be cool,

https://soundcloud.com/telecode101 | https://www.youtube.com/channel/UCOB4JV ... 0396XaF1aQ
Gear: Mac Mini 2008 model, i7, OS X 10.13.x (High Sierra), 16gb RAM, Cubase 10.5, Cubase 9.5, Maschine MK3, Maschine Jam, Arturia V-Collections, Komplete 6 Interface, Komplete Ultimate, lots of guitars and lapsteels and other stringed stuff.

Post Reply

Return to “Presales”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest