Page 6 of 6

Re: FX Chain Presets Problem

Posted: Thu Dec 19, 2019 3:05 pm
by Steinberg
Thanks for the project, got it and can reproduce it with the tracks you indicated.
archeopteryx_party wrote:
Thu Dec 19, 2019 1:13 am
If *all* plugins are removed from a tainted track, followed by adding new plugins, then saving and loading FX Chain Presets seems to start working and the track is no longer tainted.
First party or third party plugins doesn't seem to make a difference.
This sounds like something that might indeed be 'heritage' of a bug... anyhow, it's already reported.

Thanks again!

Re: FX Chain Presets Problem

Posted: Fri Dec 20, 2019 12:38 am
by archeopteryx_party
No problem, glad you could reproduce the issue. Thanks for reporting.

If you happen to discover whether those tainted tracks are fixable with a patch or not, it would be great to know.
I have quite a lot of projects with that issue! (Often with a couple of hundred tracks). It'd be good to know if I should begin recreating them all, or if some less important projects can simply wait for a patch.

Thanks

Re: FX Chain Presets Problem

Posted: Wed Jan 15, 2020 11:54 pm
by archeopteryx_party
For anyone else still having trouble, Fabio kindly pointed out the issue in the XML fxchainpreset files.

After taking a backup of all my fxchainpreset files, I ran the following find and replace on them (with an editor that supports Regular Expressions):

Find:

Code: Select all

"(Editor Name.*?)" value=".*?"
Replace:

Code: Select all

"$1" value="editor"
That brought them back from the dead :)