Cubase 9 crashes on exit...EVERYTIME!!!!!!

Use this forum for an overview of issues and to report new ones.
Post Reply
User avatar
CubaseKarma
New Member
Posts: 6
Joined: Sun Jul 20, 2014 5:16 am
Contact:

Cubase 9 crashes on exit...EVERYTIME!!!!!!

Post by CubaseKarma »

EVERYTIME i open a project no matter how big or small...or how many plugins i load or if i dont use any plugs at all when i close the project i get a "Cubase Has Stopped Working" error and have to restart the entire application. This is really messing up my workflow... :evil:
PS_i did not have this issue with 8.5


Intel i7 6850k running @ 4.3
Strix X99 Gaming MB
32 gigs DDR4
Gigabyte GTX 980 Ti
Attachments
C9 crash error.jpg
C9 crash on exit
(159.82 KiB) Not downloaded yet

DjRavix
Junior Member
Posts: 68
Joined: Thu Dec 16, 2010 1:41 am
Contact:

Re: Cubase 9 crashes on exit...EVERYTIME!!!!!!

Post by DjRavix »

Try to set the compatibility of Cubase 9 to Windows 8
This seems like the "MSVCP120.dll" Problem (See: viewtopic.php?f=257&t=108093 )
You can look this up in the Windows events Log
PC Related Hardware:
Intel 3930K, 64GB Ram, SSD + Lot of HDD Space
Audio Related Hardware:
828MK3,61SL MKII,Virus A,Ultra Nova,Perception 200,Se Reflexion Filter,Nano Patch+,KRK RP8
Audio Related Software:
Cubase9,WavelabElements9,HSO,Grand3,HALion5,Korg LCAE,RPExplorer3,FF Bundle,Inflator,Sylenth1,Z3TA+2,Nexus2,VengeancePlugins,Various Sample Packs

solidsilver
Junior Member
Posts: 74
Joined: Wed Feb 02, 2011 12:04 pm
Contact:

Re: Cubase 9 crashes on exit...EVERYTIME!!!!!!

Post by solidsilver »

Out of interest have you got ableton installed?

viewtopic.php?f=250&t=109526
Win 10 Pro
Cubase 9 (latest available build)
S1 v3 (latest available build)
Ableton Live 9 (latest available build)
PT 12 (latest available build)
GA-Z87X-UD5H
i7-4770K
1 x UAD Quad card
Samsung 840 Evo 1 TB with 2 Crucial SSD M4 Storage
32GB Ram

User avatar
Detch
Member
Posts: 212
Joined: Wed Apr 30, 2014 10:29 am
Contact:

Re: Cubase 9 crashes on exit...EVERYTIME!!!!!!

Post by Detch »

or maybe you have Slate VMR of older version?
Cubase 10.0.5, Windows 10 x64, i7 7700K, 32GB ram, Geforce GTX760

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests