Cubase 9 crashed at startup

Use this forum for an overview of issues and to report new ones.
Post Reply
carlos67
New Member
Posts: 15
Joined: Thu Jan 22, 2015 6:40 pm
Contact:

Cubase 9 crashed at startup

Post by carlos67 »

Hi all - hope you can assist with my problem

Hi,

Installed c9.0.1 on my MacBook (15" mid 2014) with Yosemite 10.10.5 with no issues!
Then installed c9.0.1 on my iMac late 2013 with same OSX version and 32GB Ram and it crashes on startup.
Installing new did not help
tried starting 8.5.30 with then at least got to the Hub
I started a project and then C9 crashed
I shutdown the iMac and restarted
8.5.30 runs again
c9.0.1 still crashing with error:

Process: Cubase 9 [729]
Path: /Applications/Cubase 9.app/Contents/MacOS/Cubase 9
Identifier: com.steinberg.cubase9
Version: 9.0.1.113 (9.0.1.113)
Code Type: X86-64 (Native)
Parent Process: ??? [1]
Responsible: Cubase 9 [729]
User ID: 501

Date/Time: 2016-12-07 21:57:44.806 +0100
OS Version: Mac OS X 10.10.5 (14F2009)
Report Version: 11

any many more lines ... please HELP!

Thanks for any advise!
cheers,
carlos67

carlos67
New Member
Posts: 15
Joined: Thu Jan 22, 2015 6:40 pm
Contact:

Re: Cubase 9 crashed at startup

Post by carlos67 »

Issue resolved (i hope)

Cubase did have a problem with my UR44 at start.
When i switched the UR44 off it started without problems.

I reinstalled the UR44 drivers new and now it seems to work w/o issues.

Thanks,
Carlos

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest