No valid license found

Use this forum for an overview of collected issues and to report new ones.
Post Reply
ronnybonny
New Member
Posts: 19
Joined: Thu May 24, 2012 7:47 pm
Contact:

No valid license found

Post by ronnybonny »

Hello everyone,

Maybe someone has a solution to the following. I would very much appreciate it.

My uncle has Cubase 8 a year ago and never registered it. After a year without any problems his Cubase stopped working and gave the message: No valid license found.
After that he tried to register his account, but for that he needs a dongle.

So my question is: If he just buys a dongle, will the problem be solved?

Thanks in advance.

Ronny

Romantique Tp
External Moderator
Posts: 2877
Joined: Fri Aug 07, 2015 3:25 pm
Contact:

Re: No valid license found

Post by Romantique Tp »

He just needs to enter his Soft-eLicenser number. It can be found in the eLicenser Control Center software, to the left.
Every time someone says "it must be easy to add/fix", a programmer dies.

Cubase Pro and Wavelab Pro (latest), Windows 7 Ultimate 64-bit, MSI Z87-G45 GAMING, i5 4690k, GeForce GTX 760, almost every Steinberg plugin and expansion, Trilian, Komplete 10, etc etc etc etc

ronnybonny
New Member
Posts: 19
Joined: Thu May 24, 2012 7:47 pm
Contact:

Re: No valid license found

Post by ronnybonny »

Hello Romantique,

Ill forward it. Thank you for your help. Very nice.

Ronny

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests