Cubase Randmoly Deletes Plugins

Use this forum for an overview of collected issues and to report new ones.
Post Reply
omricohen1
New Member
Posts: 1
Joined: Sat Jun 22, 2013 2:27 pm
Contact:

Cubase Randmoly Deletes Plugins

Post by omricohen1 » Wed May 24, 2017 7:04 am

Hi Guys!
im already pretty desperate about it...tried almost everything, nothing seems to fix this problem.

my cubase 8.5 randomly deletes instruments from "instrument track" - the track itself and the midi information stays the same but the plugin instrument is deleted \: , once i save a new version of the project cubase will remember this and never load the plugin again, but if i go back one version before it happened the plugin works as usual.

also when cubase deletes the plugins it dosent warren you or give you a log when u open the project, and even if the plugin was unload, u can still open a new one which works fine - so it dosent have nothing to do with plugin load at start-up i guess.
the same thing happens with inserts effects on the mixer \:

it get so bad where i have to copy half of my instruments from older projects and makes the software unusable!
at this point i have too much work to do and have projects from customers coming back because they missing parts of the track \:

help plz!

mcwald
New Member
Posts: 6
Joined: Wed Mar 02, 2011 11:37 am
Contact:

Re: Cubase Randmoly Deletes Plugins

Post by mcwald » Thu Jul 13, 2017 1:36 pm

I have the same Issue. With inserts and vst instruments on Win 7

Post Reply

Return to “Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests