Page 1 of 1

Zoom GCE-3

Posted: Sat Jul 13, 2019 5:10 am
by martyn0702
Greetings from the UK & the land off robin hood.

I've a problem with Cubase LE10 & newly purchased Zoom Gec-3. When I go into a new project my gec-3 is not recongised in audio & a missng ports message comes up.

Is there something I've done wrong? Any help gratefully recived.

Cheers Martyn

Re: Zoom GCE-3

Posted: Mon Jul 15, 2019 11:34 am
by Vital Few
Does the zoom have asio drivers? Because if it doesn't, I'm afraid you'll never get it to work with cubase.

Re: Zoom GCE-3

Posted: Tue Jul 16, 2019 7:53 pm
by martyn0702
Yes it does & they where installed & selected the first time I used cubase with this device.

cheers martyn