Upgrade to WaveLab 8 or 10?

All topics on WaveLab 8 and WaveLab Elements 8
Post Reply
WaveMan
New Member
Posts: 3
Joined: Tue Mar 08, 2016 4:52 am
Contact:

Upgrade to WaveLab 8 or 10?

Post by WaveMan »

I've been using WaveLab 7 since 2011 and it still suits my needs, so I haven't upgraded over the years. I just updated my computer to Windows 10, and was thinking about upgrading to WaveLab 8 even though version 10 is available. Can anyone advise if this is a good idea, or should I just upgrade to WaveLab 10?

User avatar
Arjan P
Senior Member
Posts: 2674
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:28 pm
Contact:

Re: Upgrade to WaveLab 8 or 10?

Post by Arjan P »

You can only upgrade to 8 if you can find a (online) shop that still sells it - which sounds very unlikely.. I'd recommend going to 10 directly - you'll see a lot of differences with 7, but the same is true for you when you go to 8 anyway.
--- "If anyone owes it all to Bach, it's God" - Emil Cioran ---
SOFT: (All 64 bit) | WaveLab Pro 10.0.50 | Cubase Pro 11.0.0 | HALion 6.0 | Win10 Pro - SoundCloud
HARD: i7-950 | Asus P6TD | 30GB | Tascam DM-3200 | DigiMax48 | Midisport 8x8 - SoundByte Studio

PG
Moderator
Posts: 8084
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Contact:

Re: Upgrade to WaveLab 8 or 10?

Post by PG »

When you have a 10 license, you can use WaveLab 7, 8 and 9 with it, too.
Philippe

Post Reply

Return to “WaveLab 8 | WaveLab Elements 8”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests