Page 1 of 1

mx 400 as plug in

Posted: Thu Jan 03, 2013 4:21 pm
by xristos
i have lexicon mx400 and i want to run the software as plug in how can i do it? i use cubase5 64bit and cubase 32 bit but it doesnt work the plug in both versions please help!!!

Re: mx 400 as plug in

Posted: Thu Jan 03, 2013 6:34 pm
by Split
Have you read the lexicon manual page 42 onwards?

Maybe the lexicon drivers don't support 64bit OS ?

Re: mx 400 as plug in

Posted: Thu Jan 03, 2013 9:51 pm
by xristos
yes but if doesnt suport 64bit what about 32 bit?

Re: mx 400 as plug in

Posted: Thu Jan 03, 2013 11:04 pm
by Split
xristos wrote:yes but if doesnt suport 64bit what about 32 bit?
Well then you'll need a 32 bit OS!

Re: mx 400 as plug in

Posted: Wed Jan 09, 2013 9:15 pm
by xristos
i try the 32bit ios but still nothig. what i should do

Re: mx 400 as plug in

Posted: Wed Jan 09, 2013 9:21 pm
by thinkingcap
xristos wrote:i try the 32bit ios but still nothig. what i should do
Contact Lexicon...

Re: mx 400 as plug in

Posted: Wed Jan 09, 2013 11:28 pm
by Split
xristos wrote:i try the 32bit ios but still nothig. what i should do
we are talking about the operating system and not cubase?

Re: mx 400 as plug in

Posted: Mon Jan 25, 2016 11:21 am
by Moroccomoose
Hello, I know this is an old thread, but I have the answer, find it in this thread:

viewtopic.php?f=146&t=31983&p=511304&hi ... 00#p511304
Cheers.