LoopMash Free and LoopMash 1.1 available now!

Post Reply
User avatar
crohde
Member
Posts: 764
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Contact:

LoopMash Free and LoopMash 1.1 available now!

Post by crohde »

Dear users,

We have been working on our LoopMash app and the update 1.1 is available now!
Additionally, there is a free version of LoopMash to try the app if you are unsure of what you will get.

What's new?
- Get more loops with the new LoopMash Content Sets (available via the In-App Store)
  • - Erran Baron Cohen
    - Rock
    - Funky
    - Hip Hop
    - Mash it! Vol.1*
    - Mash it! Vol.2*
- Exchange presets functionality (via iTunes)

*The Mash it! Content Sets are like an expansion to the factory content. :)
Best regards,

Carlos Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

User avatar
Raphie
Senior Member
Posts: 1326
Joined: Thu Dec 16, 2010 5:20 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: LoopMash Free and LoopMash 1.1 available now!

Post by Raphie »

This is a phone app right? got nothing to do with loopmash included in Cubase?
Analogue Mastering
MSI raider X299 - Intel i9 7940 - MSI Gaming X 1070GTX 8GB - SAMSUNG 970 PRO 1TB - OCZ RD400 nvme SSD - 32gB DDR4-4400
Windows 10 x64 1909 - Cubase Pro 10.5x - Wavelab Pro 10.x
RME MadiFX and racks full of outboard

Everything you need to know about remote control editors

User avatar
crohde
Member
Posts: 764
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Contact:

Re: LoopMash Free and LoopMash 1.1 available now!

Post by crohde »

Raphie wrote:This is a phone app right? got nothing to do with loopmash included in Cubase?
That's correct, this is the apps forum! :)
Best regards,

Carlos Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

billum
Junior Member
Posts: 101
Joined: Tue Dec 21, 2010 4:15 pm
Contact:

Re: LoopMash Free and LoopMash 1.1 available now!

Post by billum »

Hiya,

How do I get the original LoopMash to update to 1.1 please (on iPhone)? I bought the original, and when I go to the App Store it says it's installed, and no update is shown.

Either that, or I've got 1.1 and can't find the new presets or sharing options....

Thanks,
Bill M
Cubase9.5 64bit, Hal4.5, GA3, Wavelab 9.5
Win7 64bit, i9

If it ain't broke - fix it until it is

User avatar
crohde
Member
Posts: 764
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:03 am
Contact:

Re: LoopMash Free and LoopMash 1.1 available now!

Post by crohde »

billum wrote:Hiya,

How do I get the original LoopMash to update to 1.1 please (on iPhone)? I bought the original, and when I go to the App Store it says it's installed, and no update is shown.

Either that, or I've got 1.1 and can't find the new presets or sharing options....

Thanks,
Hello billum,

There is always the latest version on the app store. This means that you already downloaded the 1.1 version.
On http://steinberg.net/loopmash you can find the information how to exchange presets.
If you click on the loop browser on "get more content" you can buy additional loop sets. These include new presets and loops. :)
Best regards,

Carlos Rohde - Product Marketing Manager Cubase & Apps
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

billum
Junior Member
Posts: 101
Joined: Tue Dec 21, 2010 4:15 pm
Contact:

Re: LoopMash Free and LoopMash 1.1 available now!

Post by billum »

Many thanks Carlos - I confirmed it by deleting the copy on my iPhone and downloading it again from the 'Purchased' section of the App Store, now all is well!

Best wishes,
Bill M
Cubase9.5 64bit, Hal4.5, GA3, Wavelab 9.5
Win7 64bit, i9

If it ain't broke - fix it until it is

No1DaBeats
Senior Member
Posts: 1275
Joined: Sat Nov 26, 2011 4:22 pm
Contact:

Re: LoopMash Free and LoopMash 1.1 available now!

Post by No1DaBeats »

I'm a fan of LoopMash. The app and the plugin-version as well.
It's fun cuz u don't know what you'll get in the end and
most of the results are quite good. Plus the new controlls
in LoopMash 2 let you create awesome breaks.
It's the best choice if u just need a drumloop on the fly.
The difference is that it's not a static sample any longer
and you can make the structure of a song much more dynamic
than it'd be when you'd be using a loop as usual.

So I just have three particular questions:

Will there be an iPhone-Version of LoopMash
that is similar to the HD Version or LM2?

Will there be a possibility to exchange User Presets
between the desktop and mobile version?

How long do we have to wait for it?
I'm anxious for it. Seriously.

Best regards

No1DaBeats
Surface Book 2 (i7 16GB), Steinberg UR28M, Yamaha KX 49, Steinberg CMC CH, PD, TP & QC, Cubase Pro 9, WaveLab 8.0.2, Halion 6, Groove Agent 4

------

Life is too short for realtime-bouncing..

Post Reply

Return to “LoopMash”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests